Zala Ákos

Flow Csoport – Human Telex Consulting, Ügyvezető Partner

Zala Ákos

Diplomáját a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte. A Human Telex alapító tagja (1989), 1990-től vezet tréningeket. Számos vezetés- fejlesztési és kultúraközpontú szervezetfejlesztési programot támogatott tanácsadóként. A Flow Management Akadémia átfogó vezetőképző program szakmai vezetője. A készségfejlesztési tréningprogramok széles skáláján működik, szívesen dolgozik az együttműködés-fejlesztés, a trénerképzés, a tárgyalástechnika területein.

Számos szakmai szervezet, így az SZMT, az IODA tagja, a Tréning Kerekasztal Egyesület elnökeként szolgált és jelenleg is a(z) European Training and Media Association elnöki tisztségét tölti be.

25 év, több száz projekt és több ezer résztvevővel a háta mögött… igyekszik folyamatosan képezni magát. Az utóbbi időben Action Learning facilitátor, hálózatkutatás, Corporate Video Production, Greenline Communications és Human Synergystics képzéseken vett részt.

Hogyan kapcsolódsz az innováció témájához és miért tartod fontosnak a HR Innovátor Díjat?

Az innováció szükségessége minden területre igaz – egyben lehetőség is a HR-nek, mint szakmai területnek, hogy bizonyítsa stratégiai partneri jelentőségét. Remek lehetőségnek tartom, hogy a HR Innovátor Díj apropóján széles körben megismerkedjünk újszerű, egyedi és már bizonyított megoldásokkal – inspirációt nyújtva és további innovációra serkellve a szakma szereplőit.

A zsűri tagjaként nemcsak a kiegyensúlyozott véleményalkotásra fogok törekedni (ami a feladatom) – hanem saját szakmai megújulásomra is (ami a személyes motivációm).