Várnagy Priszcilla

Be-novative, Ügyvezető igazgató

Várnagy Priszcilla

Várnagy Priszcilla a Be-novative Inc. és Be-novative Hungary Kft. társ-alapítója és ügyvezetője, és a NASA Kutatóparkjában lévő Singularity Egyetem által szervezett Global Impact Verseny Közép-Kelet és Dél-Kelet Európai Régiójának győztese. A Be-novative egy olyan világszerte új szoftveres alkalmazás, mely széles körű célcsoporttól gyűjti és rendszerezi a fejlesztési ötleteket. Használatával a vállalatok gyorsabban és hatékonyabban fejlődhetnek, a szervezetfejlesztés, a termékek, szolgáltatások fejlesztése egyszerűen beépíthető a napi folyamataikba. A Be-novative több, mint 20 multinacionális nagyvállalati klienssel (Pl.: Cisco, GE, MOL, Telenor, E.On, Generali, stb) és számos nemzetközi verseny díjjal rendelkezik a Szilícium Völgytől Európáig.

Priszcilla eddig több, mint 12 innovációs projektet vezetett 1,5 év alatt multinacionális partnerségekben és tisztán magyar vállalatoknál. Az Európai Bizottságtól 500.000 eurót nyert nyitott innovációs projekt-ötletére és pályázatára, amit a Trebag Kft-nek köszönhetően ma 8 országban valósítanak meg. Az ELTÉn végzett pszichológia szakon szervezetpszichológia és oktatáspszichológia szakirányokon, OTDK 2. Helyezést ért el kreativitásról és önértékelésről szóló pszichológiai kutatása. A munka mellett szereti a sportokat, 7 évig kung-fuzott és szeret vegán módra főzni reform specialitásokat.

Hogyan kapcsolódsz az innováció témájához és miért tartod fontosnak a HR Innovátor Díjat?

A be-novative lényege, hogy beindítsa vagy serkentse a szervezetek innovációs folyamatait és motiválja az alkalmazottakat, partnereket az innovatív fejlesztési javaslatok megoldására. Pszichológiai kutatásaim alapján egyértelmű kapcsolatot fedeztem fel az emberek kreatív és innovációs képességeinek fejlesztése és önértékelésük stabilitása, jólétük között. Az a motiváció hajt, hogy az innováció minél több ember számára legyen elérhető és kézzel fogható, hozzuk be a szervezetekbe a Szilícium völgyben ismert megoldásokat ötletek megvalósítására és fejlesztések indítására. Bárki, akinek van jó ötlete, kaphasson erőforrásokat és kapcsolatokat ezek megvalósítására.