Jámbor Krisztián

Operatív igazgató – Orgware Kft.

Az Orgware Kft. magyar magánszemélyek által 1989-ben alapított, dinamikusan fejlődő, informatikai szolgáltatásokkal foglalkozó vállalkozás. Egyike a legismertebb és legelterjedtebb HR és bérszámfejtő szoftverfejlesztő cégnek Magyarországon.

A JDolBer rendszert már az indulásától, 1988-tól fogva kifejezetten a magyar jogszabályi elvárásokra, és a magyar igényeknek megfelelően fejlesztjük, gondosan ügyelve arra, hogy mindig az elérhető legfrissebb technológiát alkalmazzuk.

A HR és bérszámfejtés teljes területét lefedjük szoftvereinkkel, a munkaügytől kiindulva a kibővített HR-en keresztül (Munkaidő nyilvántartás, Teljesítményértékelés, Cafeteria, stb.) a Bér-, és TB számfejtésig.

Ujjainkat mindig a technológia és az innováció ütőerén tartjuk, figyeljük minden rezdülését. Célunk, hogy Partnereink számára friss és versenyképes megoldásokat biztosítsunk!

Hogyan kapcsolódsz az innováció témájához és miért tartod fontosnak a HR Innovátor Díjat?

Termékeink folyamatos megújításának, az innovációnak köszönhetően lettünk a HR piac meghatározó szereplői. Ez fejlődésünk motorja. Fejlesztéseink célja, hogy olyan új, innovatív megoldásokat teremtsünk és elnyerjük a felhasználóink, üzleti partnereink tetszését.

Szoftverfejlesztő cég lévén úgy gondoltuk, hogy legyen egy Orgware különdíj, amely nem a pályázatban szereplő megoldás részleteit díjazza (ezt megteszi amúgy is a szakmai kiválóságokból álló zsűri), hanem magát a pályázati anyag tálalását, ötletességét és egyediségét. Azt keressük, hogy a beadott anyag már formájában, megvalósításában is az innovációt tükrözze.