Geréb János

Ügyvezető
Aximit Pro Kft.

Pardi Rózsa

Szervezetfejlesztő tréner
Aximit Pro Kft.

Hogyan kapcsolódsz az innováció témájához és miért tartod fontosnak a HR Innovátor Díjat?

Geréb János: Az Aximit Pro Kft. több lábon igyekszik állni, és a fő „láb” mondhatni maga az innováció, hiszen egy start-up projektről van szó (robserver.eu). Ez egy technikai, technológiai innováció, illetve innováció halmaz, amelynek menedzselése során minden olyan készségre, tulajdonságra szükségünk van, amelyek elengedhetetlenek az újító törekvések érvényesítéséhez a csapat tagjai számára. Ezért tartjuk különösen fontosnak azokat a lehetőségeket, képzéseket, tréningeket, amelyek e készségeket fejleszthetik, alkalmazásukat rutinná tehetik.

A HR Innovátor Díj épp azért bírhat különös fontossággal, mert lehetővé teszi a HR szakemberek számára, hogy innovatív, különleges személyi, és szervezetfejlesztési megoldásaikat megmérettethessék egy versenyszerű helyzetben, amely mindenképpen erős inspirációs hatással bírhat számukra az intenzív továbbfejlesztés vonatkozásában.

Cégünk fő tevékenysége mellett, kihasználva bizonyos sajátos lehetőségeit, és egyes szakembereinek, illetve együttműködő partnereinek vonatkozó kompetenciáit, kifejlesztett, illetve fejleszt néhány olyan különleges tréninget, amelyekkel igyekszik „hiányt pótolni” az erős tréningpiacon. Ezek közül ajánlunk most fel egyet különdíjként.